Med taggtråd som frukost

 kommentaren logga

Det moderata oppositionsrådet i Degerfors, Johan Nordström, har käkat taggtråd. I en intervju i Karlskogakuriren talar han ut. Om vad han egentligen tycker. Om Degerfors IF.

Föreningen är en "varböld".
    När det smäller kommer det bara rinna ut "skit". Man fullföljer inte sina åtaganden och är inte intresserade av att hålla ordning på sin ekonomi, förklarar Nordström.
    Politikerna är "jamsiga" och är "lurade" av Degerfors IF, som "blåser medborgarna på pengar", enligt oppositionsrådet. Trots dessa avancerade manipulationer, för att inte säga konspirationer, avfärdar han styrelsen i DIF, med förre Outokumpu-chefen Leif Rosén i spetsen, som en "amatörledning".
    Men Nordström har i alla fall ett recept på hur allt ska bli bra igen: "Det måste till duktigt folk".
    Vaför det?, kan man undra. Hade bara media fått insyn i den arenagrupp som arbetade med Stora Vallas framtid under förra valperioden, "så hade elitföreningen inte varit kvar", förklarar samtidigt oppositionsrådet i intervjun. Att han själv var med på arenagruppsmöten och därmed medansvarig för denna underlåtelsesynd har tydligen ingen relevans i sammanhanget.
    Men vilket tack får fotbollsdissidenten Nordström? Han som bara "ställer lite krav". Jo folk som fikar på Märtas konditori kallar honom en mörk kraft som vill DIF illa, berättar han. Otack är sanningssägare Nordströms lön.
    När ett enigt kommunfullmäktige i måndags spikade årets hyresavtal med Degerfors IF fanns inte en enda moderat på plats. Varken ordinarie ledamöter eller ersättare. Alla var sjuka. Eller bortresta. Eller nåt.
    Det var lika märkligt som tråkigt. Fullmäktige snuvades på en intressant debatt, men som säkert kommer leva vidare på andra sätt.
    Valrörelsen har börjat tidigt i år.

Läs DIF-basens egna kommentarer!


Skriv ut   E-post