Tack, Coop-personalen, för gott arbete under alla år!

NÄRINGSLIV. Fredag den 31 januari 2020 skrevs ett dystert kapitel i Degerfors historia. Coop stängde butiken på medborgarplatsen för gott. Degerforsvänstern uppvaktade personalen och tackade för den service man fått genom åren.

"Den 31 januari 2020 är en sorgens dag i Degerfors", skrev degerforsvänstern i sin hälsning när de uppvaktade personalen på Coop sista öppetdagen för allmänheten. "Vi vill tacka all personal på Coop för synnerligen gott samarbete genom åren. Ni har alltid hjälpt oss på ett trevligt och föredömligt sätt. Vi kommer att sakna er."
coop1
Samuel, Hannes och Jessica avtackades för god service under åren.

Coop-personalen uppvaktades av degerforsvänstern under sen eftermiddag, nära den slutgiltiga stängningen, med blommor.

coop2
Degerforsvänsterns Stina Borjo avtackar Coop-personalen.

- Vi kämpade för er och för Coop så länge vi kunde, men det räckte inte, konstaterade vänsterns Stina Borjo, när hon överräckte blommorna.

tack2Det såg länge ut som att Coop kunde ha räddats genom den nya detaljplanen och att det fortfarande fanns en majoritet i kommunfullmäktige kring aktivitetsplanen för centrum. Coopledningen var redo att satsa miljoner på butiken, kommunen såg möjligheterna att omvandla överdelen av huset till små och billiga bostäder. Men då sverigedemokraterna helt plötsligt bytte sida och valde att bli röstboskap åt koalitionen (S), (M), (C), ocj (L) försvann denna chans.

Vad som nu kommer ske med centrum vet få. Den styrande koalitionens planer är inget som nått offentligheten. Om de ens har några.

 


Skriv ut   E-post