Vänstern utmanar (S) på ekonomisk debatt

UTMANING
DEBATT. Fullmäktiges lokalpolitiska debatt rätade knappas ut några frågetecken. Därför inbjuder nu degerforsvänstern (S) till offentlig torgdebatt om den ekonomiska politiken.

De två huvudalternativen när det gäller att styra Degerfors den kommande valperioden är Vänsterpartiet och Socialdemokraterna. Båda partierna har gått till val med en rad vallöften. Dessa kommer att kosta.
    Frågan är hur mycket? Och var ska pengarna tas?
    Det vill degerforsvänstern att väljarna ska veta innan valdagen. Därför har vänsterns ordförande Roland Halvarsson inbjudit socialdemokraternas ordförande Muris Beslagic till att de båda partierna ska mötas i en öppen debatt.
    Inbjudan lyder så här:


citatVåra två partier är huvudalternativen i kommunalvalet i Degerfors.

Då de ekonomiska frågorna knappt berördes i samband med kommunfullmäktiges lokalpolitiska debatt, är det för kommuninvånarnas del av stor vikt att de båda alternativen öppet klargör sina ställningstaganden. Vad kommer de vallöften som utfärdats kosta? Hur ska de finansieras?

Vi utmanar er därför på offentlig torgdebatt om den ekonomiska politiken. Vårt förslag är att detta sker på Medborgarplatsen klockan 16, någon av dagarna måndag, tisdag eller onsdag 3:e till 5:e september. Vi ordnar ljudanläggning och moderator.

Om inte någon av dessa tider skulle passa är vi naturligtvis öppna för andra förslag.

Med hälsningar och hopp om snabbt och positivt svar


Roland Halvarsson
ordförande Vänsterpartiet i DegerforsSkriv ut   E-post